Signature Cell Healing

De Signature Cell is de eerste cel die is ontstaan na de bevruchting, ook wel de Meester of Gods cel genoemd. Deze cel is in in volledige staat van perfectie en staat in verbinding met de Goddelijke oorsprong. Alle cellen zijn hier uit voortgekomen. Het is de cel met de "blauwdruk" van alle cellen.

Deze cel bevindt zich in de Pijnappelklier, een klein hormoon orgaan welke zich bevindt midden in je hoofd. Tegenwoordig weten we dat de Pijnappelklier een grote rol speelt in het ontwikkelen van ons spiritueel bewustzijn. De Signature Cell Healing werkt met en via deze Pijnappelklier.

De Signature Cell Healing is een helingsmethode die werkt op op alle lagen van de mens. Daarom kan deze methode worden ingezet op alle gevallen van onbalans, ook wel ziekte genoemd. Het is een vriendelijke en zachte methode van heling en kan voor alle klachten worden ingezet, op elke leeftijd.

Deze methode is in de wereld gebracht door Kahu Fred Sterling, Kahu is het Hawaiiaanse woord voor leraar. Er zijn verschillende boeken geschreven over deze krachtige healing methode. Fred Sterling is zelf het voorbeeld van hoe krachtig deze methode werkt. Na een zware beroerte zou hij nooit meer kunnen spreken door een eenzijdige verlamming. Dankzij de Signature Cell Healing reisde hij een jaar later de wereld al weer rond en gaf seminars over deze heling methode.