Reading

De aura is een subtiele energetische uitstraling rondom alle levende wezens en, verbazend genoeg voor sommige mensen, ook rond alle onbezielde voorwerpen. Het wordt vaak beschreven als een subtiele elektrische of magnetische energie die uitstraalt van mensen, dieren, planten, bomen, bloemen, stenen, machines, gebouwen, huishoudelijke voorwerpen en alles wat je verder maar kunt bedenken.

Iemand die aura's kan lezen kan deze subtiele uitstralingen zien. Iedereen wordt geboren met dit talent; het is alleen bij de meeste mensen naar de achtergrond verdwenen.

Een aura kan door verschillende mensen op verschillende manieren worden waargenomen. Sommigen zien het auraveld als een heel subtiele beweging van energie of licht rondom een mens of voorwerp. Dit kan lijken op een dubbel- of 'spook'-beeld rond figuren op een televisiescherm wanneer het beeld niet goed is afgesteld. Anderen zien aura's op die manier, maar zien ook een subtiele kleurstelling binnen die energie, meestal een zilverachtig blauw of grijs. Mensen met een sterk ontwikkeld talent voor het lezen van aura's zien een volledig scala aan heldere, levendige kleuren.

Aura's kunnen variëren in compositie, kwaliteit, gevoel en kleur, afhankelijk van de aard van de trillingen van de betrokken persoon. Iedereen heeft een fundamenteel trillingstempo dat van moment tot moment schommelt terwijl wij veranderen en ons ontwikkelen.

Soms volgt de aura van een mens de lijnen en welvingen van het fysieke lichaam; soms is het veel uitgestrekter. Het kan verhoudingsgewijs groter of kleiner zijn bij bepaalde lichaamsgebieden, afhankelijk van iemands gezondheid, energieniveau, stemming, gedachtepatronen en doelstelling.

Aura reading
Tijdens de aura reading lees ik jouw energie op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Het kan jou meer inzicht geven in vraagstukken en/of keuzes waar jij tegen aanloopt en helpen bij het nemen van beslissingen.