Pijnappelklier-activatie

Activatie van de pijnappelklier geeft gelegenheid tot transformatie en bewustwording van alle aspecten van je Zijn; lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Het ondersteund, balanceert en ontwikkeld de energie die levensveranderend kan zijn; het vergroot persoonlijke groei en bewustwording. In de oude spirituele scholen kende men het eigenlijke belang van de pijnappelklier wel en men vond manieren om deze klier te ondersteunen in zijn rol bij de transformatie van bewustwording en spiritueel ontwaken. Nu is er een mogelijkheid om een activatie van de pijnappelklier te ontvangen en daarmee je ontwaken op het spirituele pad te vergroten. Als de Pijnappelklier eenmaal is geactiveerd, zal dat ons leven in veel gebieden beïnvloeden. Het zal helpen om je leven beter af te stemmen met je levensdoel en missie, het zal je mentale en emotionele transformatie ondersteunen, je bewustwording vergroten en je DNA activeren. Als aanvulling op deze snelle uitbreiding van je bewustzijn, ondervinden veel mensen dat ze sneller tot een oplossing komen in thema’s als relatie, werk, gezondheid, financiën, etc.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na een kort introductiegesprek neemt u plaats in een zittende houding en kunnen wij met de voorbereidingen beginnen. Dit zijn een scala aan spierontspannende massagetechnieken die zich vooral concentreren rondom het hoofd- nek- en schouder gebied, gevolgd door energetische afstrijkingen waarna de eigenlijke activatie kan beginnen. De eigenlijke activatie vindt plaats dmv specifieke bewegingspatronen die we volgen terwijl we achter je rug staan. Hier bevindt zich de Medulla Oblongata, de plek die toegang verschaft tot de opening waar de pijnappelklier te bereiken is. Tenslotte nemen we plaats direct voor je en maak via een indringend oogcontact en specifieke oogbewegingen de activatie compleet.

De activatieprocedure vindt plaats in een sessie van ongeveer 1 uur. De pijnappelklier hoeft maar één keer te worden geactiveerd.

De voordelen van een geactiveerde pijnappelklier zijn:
heldere, lucide dromen, astrale projectie,
beter voorstellingsvermogen, het zien van aura’s
en energie en het slaap-waakritme komt in balans.