MerKaBa

De afbeelding van de merkaba is al heel oud en het meest bekend als de Davidsster. De vertaling van het woord MerKaBa (dat hoofdzakelijk zijn oorsprong vindt in Egypte) is:

Mer: een speciaal soort licht wat zich manifesteert als in twee in tegengestelde richtingen roterende driehoeken

Ka : de individuele geest

Ba : het fysieke lichaam

Het volledige woord beschrijft een "voertuig" van licht welke lichaam en geest mee kan nemen van de ene dimensie of wereld naar een andere. De merkaba wordt dan ook beschreven als een lichtvoertuig in de vorm van een ster-tetraeder.

Trillingniveaus

De basis van alles wat bestaat is trilling. Dit geldt zowel voor de mentale, fysieke, emotionele als de spirituele realiteit. Wanneer je plaatsneemt in de merkaba, word je als het ware verbonden met deze hogere trillingen. Hierdoor kan de healing plaatsvinden op verschillende niveaus. Wanneer er blokkades zitten, kunnen deze worden weggenomen en jouw innerlijke energie gaat weer stromen. De kristallen bepalen de mate van trilling. Zij geven per sessie niet meer dan de hoeveelheid die voor jou geschikt is, kunt dragen en wat in overeenstemming is met jouw trillingsniveau.

De sessie
Je ligt op een behandeltafel die in de merkaba is geplaatst. Hierdoor kan je de lichtenergie zo optimaal mogelijk ervaren. Je kunt gewoon je kleding aanhouden. Er vindt geen lichamelijk contact plaats. De sessie wordt begeleid door ontspannende muziek en duurt naar gelang, 30 of 60 minuten.

Ervaar ook eens wat een

MerKaBa healing

voor jou kan betekenen.

Maak een afspraak!