Inverse Wave therapie

Met Inverse Wave therapie kunnen blokkades, hardnekkige patronen, angsten, overtuigingen e.d. getransformeerd worden, waardoor klachten/problemen verminderen en/of verdwijnen.

Met behulp van onder andere de trillingen van stemvorken wordt een meditatieve staat van ZIJN verkregen. Daarin ga je, onder begeleiding, op reis naar de oorsprong van hetgeen je wilt veranderen. Je onderzoekt, lost het op en je verandert. De Inverse Wave therapie werkt in het verleden, het heden en in de toekomst. Het kan zijn dat de oorsprong van datgeen je wilt veranderen, in een vorig leven ligt.

Het basis principe van deze methode is dat alles wat wij zien en ervaren bestaat uit een frequentie, energie met een bepaalde informatie. De energie van alles is gelijk, de informatie ervan verschilt (Quantum Fysica). Als je het energiepatroon de frequentie, van datgeen je wilt veranderen kunt vinden, is het ook mogelijk om een tegenoverliggende frequentie te creëren, waardoor hetgeen je wilt veranderen, de informatie, geneutraliseerd wordt. Er ontstaat een basis voor nieuwe invulling van deze frequentie, een nieuwe met zelfgekozen eigenschappen. Oftewel, het resetten van je harde schijf.

Zo kunnen er diverse thema's uitgewerkt worden, zoals "negatieve" en ongewenste gedragspatronen, communicatie stoornissen, onzekerheden zoals vliegangst, hoogtevrees, faalangst, smetvrees, zelfbeeldproblematiek. Ook angsten voor verschijnselen of bepaalde dieren. Lichamelijke klachten hebben vaak een onderliggende psychische oorzaak en kunnen wellicht met deze therapie getransformeerd worden. Door het veranderen van gedragspatronen in welke vorm dan ook kunnen de daar uit voortkomende verschijnselen worden gewijzigd.

Deze therapie bestaat uit 3 sessies. Tussen de eerste en de laatste sessie zit niet langer dan 2 weken. Op deze wijze is er een optimale gelegenheid om het ongewenste patroon en/of gedrag te identificeren, neutraliseren en te transformeren.