Hypnotherapie en hypnose

Geniet jij van het leven? Ben jij wie je wilt zijn? Ben je werkelijk ontspannen en gelukkig? Helaas hebben velen van ons last van stress, angst of pijn. Hypnotherapie kan steun bieden om dit uit je leven te bannen. De kracht van hypnose brengt vanuit een diepe ontspanning de inzichten om een leven te leiden vrij van stress, angst en pijn. Hierdoor ervaar je een vrij, gelukkig en succesvol bestaan.

Hypnotherapie is goed toepasbaar bij angsten, belemmeringen, negatieve gedachten, onzekerheden, stress, verdriet, fobieën, gewichtsproblemen, zelfvertrouwen, verslaving, pijnbeheersing, etc.

Heb jij last van gebeurtenissen uit het verleden? Zodanig, dat die jou in het nu belemmeren? Met behulp van hypnotherapie help ik jou deze gebeurtenissen op te zoeken. We gaan hiermee aan het werk, zodat jij er in je huidige leven geen belemmeringen meer van ondervindt.

Wat is hypnose? Hypnose is een vorm van trance welke het mogelijk maakt te communiceren met het onderbewuste. Het onderbewuste slaat altijd alles op, tot in de kleinste details. Nu is niet alle informatie interessant die wordt opgeslagen en (gelukkig) is het merendeel van die informatie niet toegankelijk, omdat het gecategoriseerd is als “niet nuttig”, waardoor je bewust niet bij die herinneringen kunt komen. Maar soms kan het zijn dat je vragen hebt over je verleden, of loop je tegen iets aan dat zijn oorsprong kan hebben in het verleden, of in een vorig leven. Ongeacht wat het is en of je wel of niet gelooft in vorige levens, het feit is dat je onderbewustzijn een gigantische databank is waarin zoveel data ligt opgeslagen, dat je je daar bewust geen voorstelling van kan maken. Onder hypnose is het mogelijk om wel te communiceren met deze databank.