Basiscursus Mindful onthaasten

Heb jij het ook zo druk met je werk, je huishouding, je kinderen, je relatie, je familie en je vrienden, je sport....?

Heb je het gevoel dat je helemaal niet meer aan jezelf toekomt? Dat het je niet lukt om een rustmoment voor jezelf te creëren?

Dan is deze basiscursus Mindful onthaasten precies iets voor jou.

Tijdens deze cursus leer en ervaar je de rustgevende kracht van meditatie, op een zachte en speelse manier. Je ontdekt hoe je grip kunt krijgen op je energie-huishouding, hoe je jezelf kunt opladen.

Tijdens deze cursus gaan we de 7 belangrijkste chakra's balanceren. Dit doen we middels geleide meditatie, informatie over de chakra's en ondersteunende mogelijkheden zoals etherische olie, edelstenen en Bach Bloesems.

Het resultaat is dat je je energieker en stabieler zult voelen, lichamelijke klachten en ongemakken nemen af of verdwijnen en je bent weer heerlijk in balans.

De cursus wordt gegeven op maandag of dinsdag avond van 20.00 uur tot 21.30 uur in het schoolgebouw van de Rietwierde, aan de Slenk 2 te Groningen (wijk Reitdiep)

Je kunt je aanmelden via de mail (info@cocreatie-coaching.nl of via het contactformulier op deze website) o.v.v. je naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres.

De cursus start bij voldoende deelname in november 2016.

De kosten bedragen voor de gehele cursus 65,- euro en dienen voor aanvang van de cursus in zijn geheel te zijn voldaan.

Basis cursus Mindful onthaasten in de Rietwierde.
Meer informatie en/of aanmelden via info@cocreatie-coaching.nl.